Košarica
0,00€

XADO Atomex Total Flush Oil System Cleaner

Na zalogi

XADO Atomex Total Flush Oil System Cleaner je čistilec oljnega sistema motorja in čisti ogljik v batnih obročkih. Priporočjivo za nego oljnega sistema motorja.

15,74

Kategoriji: ,

Opis

XADO Atomex Total Flush Oil System Cleaner je čistilec oljnega sistema motorja in čisti ogljik v batnih obročkih. Vsebuje revitalizant. Atomex Total Flush je učinkovita kompleksna rešitev za nego oljnega sistema motorja. REVITALIZANT. Edinstvena kombinacija detergenta in razpršilnih komponent zagotavljata čiščenje oljnega sistema do stopnje tehnične čistosti pred menjavo olja, odstranjevanje ogljika iz batnih obročkov in obnovitev njihove mobilnosti kot tudi oblikovanje protiobrabne zaščite za dele trenja motorja.

Prednosti:

  • Varno in temeljito čisti oljni sistem vseh vrst nečistoče.
  • Čisti oljni sistem motorja do stopnje tehnične čistoče.
  • Odstranjuje koks in obnavlja mobilnost zakočenih batnih obročkov.
  • Revitalizant oblikuje rezervo protiobrabne zaščite motorja.

Navodila za uporabo: Vlijte spojino v odprtino za dolivanje motornega olja nedelujočega motorja, ogretega na delovno temperaturo. Če je motor zelo onesnažen in je potrebno oljni sistem očistiti do stopnje tehnične čistosti ter odstraniti ogljik iz batnih obročkov: vozite 150–200 km na običajen način. V primeru redne uporabe: pustite motor v prostem teku 10–15 minut ali vozite 20 km. Zamenjajte motorno olje.

1 doza 250 ml za 4–5 L motornega olja.

Dodatne informacije

Embalaža

250 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “XADO Atomex Total Flush Oil System Cleaner”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja