Košarica
0,00€

XADO Atomic Oil 75W-90 GL 3/4/5

Na zalogi

Xado Atomic Oil 75W-90 GL 3/4/5 je sintentično olje za vse agregate mehanskih menjalnikov osebnih in tovornih vozil (menjalniki, diferenciali).

16,47244,73

Kategorija:

Opis

Xado Atomic Oil 75W-90 GL 3/4/5 je večnamensko sintetično olje izjemne kakovosti, za vse agregate mehanskih menjalnikov osebnih in tovornih vozil (menjalniki, diferenciali). To olje je formulirano na osnovi sintetičnega bazalnega olja polialfaolefina z zelo visokim indeksom viskoznosti.

Vsebuje Atomski Revitalizant ter edinstveni paket aditivov, ki poskrbijo za najboljše dosežke pod ekstremnimi obremenitvami. XADO Atomic 75W-90 GL 3/4/5 presega zahteve najvišjih ameriških (API GL 3/4/5, MIL) in evropskih standardov za menjalniška olja in specifikacije proizvajalcev avtomobilov (MAN, Volvo itd.) In prenosne enote (ZF).

Zagotavlja enostaven tek, gladkost in podaljšuje življenjsko dobo, zaradi patentirane formule atomskega Revitalizanta. Uporaba Revitalizantov velja za perspektivno smer na področju varčevanja z energijo in viri, potrjujejo pa ga tudi certifikacijski testi v 35 državah sveta.

Prednosti:

  • Priporočljivo za prenosne enote sodobnih avtomobilov, ki uporabljajo enostavno tekoča sintetična olja
  • Zagotavlja udobno prestavljanje ob popolni sinhronizaciji zobnikov
  • Posebej učinkovit za hipoidne prestave s težkimi obremenitvami in samozaporne diferenciale
  • Visoka stabilnost ravni delovanja (odporno na oksidacijo in staranje), zagotavlja največje možne intervale menjave olja in se uporablja v enotah z enim polnjenjem olja za celotno obdobje delovanja
  • Popolna pretočnost olja omogoča enostaven zagon in nemoteno delovanje prenosa pri zelo nizkih temperaturah (pod – 40 F)
  • Osnovno olje XADO Atomsko olje 75W-90 GL 3/4/5 z zelo visokim indeksom viskoznosti (VI = 195) je formulirano iz sintetičnih ogljikovodikov polialfaolefinov, pridobljenih iz nafte, ki izvira iz naftne ploščadi v Severnem morju
  • Dobre viskoznostne lastnosti XADO Atomic olja 75W-90 GL 3/4/5 omogočajo enostavno in gladko delovanje pri nizkih temperaturah (pod – 40 F) in visoko zaščito pred pregrevanjem in obrabo tudi v podaljšanih ekstremnih režimih delovanja

Dodatne informacije

Embalaža

1 L, 20 L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “XADO Atomic Oil 75W-90 GL 3/4/5”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja