Košarica
0,00€

MOTUL Chain Lube Factory Line

Na zalogi

Motul Chain Lube Factory Line je namenjeno mazanju verig dirkalnih motornih koles za cestne in vztrajnostne dirke. Izvrstna penetracija in ekstremna lepljivost.

13,00

Opis

Motul Chain Lube Factory Line je rezultat Motulovih izkušenj. Je mazivo, namenjeno mazanju verig dirkalnih motornih koles za cestne in vztrajnostne dirke. Z uporabo posebne tehnologije in Bora (kem. elem.) je dosežena min. kotalna upornost, katere rezultat dodaten prirastek moči do 1 KM (extra power). Bela barva maziva omogoča vizualno kontrolo in s tem optimalno mazanje. Izvrstna penetracija in ekstremna lepljivost zagotavlja vrhunsko mazanje pri izredni obremenitvi in najvišji hitrosti. Temperaturno obstojno in primerno za mazanje o-ring, x-ring in z-ring verig.

Navodila za uporabo: Pred mazanjem temeljito očisti pogonsko verigo, pri tem uporabi Motul chain clean in mehko plastično ščetko ali ostrejši čopič. Verigo nato dobro osuši in obriši z mehko krpo. Dobro pretresi dozo in s pršenjem po notranji teklani površini verige enakomerno nanesi mazivo (bela barva). Počakaj najmanj 15 minut, da se mazivo posuši in doseže ustrezno lepljivost. Za doseganje optimalnih lastnosti, namaži pogonsko verigo pred vsako dirko. Pravilno čiščenje in mazanje pogonske verige podaljšuje življensko dobo verige in verižnikov.

Dodatne informacije

Embalaža

400 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MOTUL Chain Lube Factory Line”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja